Find Vendors based on:
Search For Vendors
All Categories
Singapore
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

deConcept decoration Review(s)

6 Review(s), sorted by :
Latest Review
18 January 2017 | Groom at piecen n devia Wedding

gading outdoor garden party

Saya rekomendasikan wedding kalian DECONCEPT DECORATION. Mulai dari design, konsep, layout, point of view,detail SEMUANYA SANGAT BAIK DILUAR EKSPEKTASI. Cici yg 1 ini juga sabar dan selalu kasi ide juga masukan yang berguna. JADI JANGAN RAGU LAGI, KONTEK AJA CIE YUNNY ato KO AGE OWNERNYA HEHE

Vendor Reply

19 January 2017
Thanks a bunch to Mr.Piecen & Mrs.Devia
07 January 2017 | Bride at Natania & Calvin Hon Wedding

Thanks a bunch Ce Yuniiii :)

I couldnt even express my gratitude towards Cce Yuni.. super in love with the wedding decoration! Aku pake jasa dekor ce Yuni untuk 2 hari pesta dengam konsep yang sama yaitu 'Rustic', dari awal semua sudah dirincikan dengan detail dan selalu di follow up apalagi aku orangnya pelupa dan kadang suka menunda-nunda. Tapi ce yuni ga bosen2nya follow up dan nge-refresh trs konsep2 yang dari awal mmg kita mau. Sampai pada hari H, hal yg ditakutkan terjadi... karena acaraku outdoor, yaitu.. hujan lebat. bukan hanya 1x tapi 3x. Kita semua panik tapi Ce Yuni pastikan kalo konsep dekor yg kita mau bakal tetap seperti itu yaitu dengan memanfaatkan plan B! And I was so In love with the decoration! so... much!!! it's more than what I've expected. banyak yg muji2 juga dekor nya.. apalagi bride table nya.. begitu juga dengan dekor hari ke 2! sukses bikin temen2 kagum.. Thanks alot Ce Yuni... Thanks a lot DeConcept decor... :) Thanks for being a part of my Big daaaaay..

Vendor Reply

09 January 2017
It is such an honour to be a part of your wedding. Thanks you so much for the gratitude. Luv you guys Calvin & Nini
26 December 2016 | Bride at IddenCarlineStory Wedding

Thank you so much cc for make our dreams come true

Cheers..!! Thank you so much ci yunny.. dekornya kerennn.. sesuai banget sama yang di pengen, bahkan lebih dr apa yang di bayangin.. Thank you buat tuker pikirannya.. hadapin aku yang detail buat ini itu.. thank you buat wujudin detail atau design yang di mau.. buat kerja samanya di awal sampai akhir.. buat masukan yang di kasih ke kita.. Semua orang suka sama dekornya.. simple tapi berkesan.. n Belated review from us.. Xoxo #IddenCarlineStory

Vendor Reply

09 January 2017
Thanks you so much, we are trully honored to be a part of your wedding.
02 December 2016 | Groom at Willy & Jessica Wedding

Satisfaction is here

Kami menikah di Segarra, Ancol, pada bulan september kemaren. Venue tersebut kami pilih karena permintaan calon istri sy ketika itu yg sangat menginginkan resepsi di pinggir pantai. Mengingat pernikahan di bali jg sudah mainstream dan repot bolak balik ngurusnya, sy putuskan mengadakan disana karena suasana jg sdh sgt mirip. Kendala terbesar kami saat itu adalah susah sekali menemukan vendor dekor yg ahli dan terbiasa mengerjakan outdoor. Kalo ada pun agak maksa dan biaya over budget. Beruntung kami ketemu dengan ci Yunny dari Deconcept, sekali ketemu kita sangat yakin bahwa beliau adalah vendor paling tepat untuk kami. Ci Yunny memberikan banyak opsi dan harga yang disesuaikan dgn budget sy. Hasilnya? Jauh di atas ekspektasi!! Kita berdua sangat puas dan amazed dengan final touchnya.. very detail.. intinya, kt bersyukur dpt vendor Deconcept utk wedding kita. Thank you so much Deconcept! GBU

Vendor Reply

09 January 2017
Endless gratitude for having us a part of your big day... Thanks again Will & Jess
16 June 2016 | Partnering Vendor at Wedding

Out of the box

Sudah beberapa kali bekerja sama dengan De Concept. Ci yunny dengan team yang sangat membantu dan detail, dekorasi yang luar biasa keren dan out of the box. Ibaratnya ci yunny berjalan 1 langkah di depan, membawa trend dekorasi bukan sekedar follower...
30 December 2015 | Bride at Hendra & Rica Wedding

Highly Recommended for simple and sophisticated couple!

Kesan pada pertemuan pertama dengan Yunny adalah orang yang ramah dan professional. Yunny dengan segera menangkap visi kami saat itu dan sangat flexible dalam menyesuaikan permintaan dengan budget. Yunny juga selalu siap bila kami ingin bertemu ulang. Pada D-day, kami bebas rasa khawatir, karena semua telah selesai tepat waktu. Kami pun menemukan semua dekorasi sesuai dengan pembahasan, bahkan kami diberikan lebih dari ekspektasi. Thank you Yunny & team to make our beautiful day even more memorable. It was definitely above and beyond expectations. Happy Clients, H&R Nov 15th, 2015

on Decoration & Lighting

What type of decor (if any) do you offer?
There are so many concepts we have in our mind. why restrict it to some type of decor. without any restriction we'll come up with ideas that will blew our mind.
If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
Yes, if you're on budget, we'll even craft design that blend with the surroundings
7. Do you have service hours ?
If you have limitation in time to plan your event... we'll discuss the best way for us to talk about the Ideas and how to make it Happen. Dont hesitate to Ring or Text us 24/7 at : 0812 90 12338 or email : deconcept.decor@yahoo.com
Which of the following services do you provide?
Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning,  Floral design,  Furniture rental
Do you offer consultations?
Yes , we prefer to share ideas. The more we share the more new ideas we'll get
What is the style of your decorations?
Classic,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Vintage,  Other
Do you provide services in other cities or countries?
Yes
What supporting equipment do you provide?
Chairs,  Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor,  Other
Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
Yes , of course
What payment systems are available for your business?
Bank transfer
How far in advance should your client contact you?
3 months in advance would be great, but if they must, the latest they can contact us in 1 week before the D-day
What is your payment terms?
flexible term with the most convenient ways for us
Minimum and maximum number of guests
we provide our works for every type of event, from the smallest private one to large number invitation.
If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
Yes , we'll even craft design that blend with the surroundings to help couples keep track to their budget
Do you provide sample arrangements?
Yes , we also have photo documentation from all of our projects. just ring us !
What makes your services unique?
we prefer our bride and groom as a "Friend" rather than a client call us, let us meet, find out why our "Friends" had the best time preparing their weddings.
Address
appointment appreciated +628129012338
Location(s)

we have so many ideas, thought, and breakthrough concept for event designing... but it not just about ideas, it’s about making ideas HAPPEN. Yeah… that’s what we’re talkin about. That’s also why we prefer to share those ideas rather than kept it for ourself… spread the ideas ! ~ deConcept

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.