Find Vendors based on:
Search For Vendors
All Categories
Singapore
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

Ohana Enterprise Review(s)

58 Review(s), sorted by :
Latest Review
24 January 2017 | Bride at Endi & Ilawati Wedding

Recommended banget

saya dan pasangan memilih Ohana Enterprise untuk acara pernikahan saya, dan kami memilih Venue ICE BSD untuk 1000 pax, gedungnya bagus sesuai harapan, decornya bagus, saya puas, untuk cateringnya makanannya enak-enak, entertaimentnya bagus, wedding cakenya bagus, enak, photo vidionya aktif, bagus pas di acara, photoboothnya agak kurang terang ya, makeupnya bagus saya suka, wedding carnya decornya bagus, bersih, drivernya oke. overall oke semua, berjalan dengan lancar acaranya, thanks ya Ohana paketannya sangat membantu :)
23 January 2017 | Bride at Shely & Cristian Wedding

Thanks a lot

Wedding di Unity Ballroom untuk 600 pax (tanggal 6 november 2016) untuk Gedungnya Ac nya dingin hehe, untuk Decornya oke, bagus, catering udah enak, tapi sempet ada beberapa miss, entertaimentnya oke, Bridalnya Particia makeupnya okelah ya, wedding carnya sih udah oke, cuma sempet ada yang miss komunikasi sih sedikit. thanks Ohana atas bantuannya.
18 January 2017 | Bride at Inne & William Wedding

overall oke

Thanks ya Ohana, saya wedding di ICE BSD, venue oke, decornya oke memuaskan sekali, gak ada masalah untuk cateringnya, rasanya juga enak-enak, soundnya datengnya agak telat, tapi langsung dihandle sama WO nya, jadi langsung diurus, wedding cake by Eiffel cake oke sesuai permintaan saya, photo vidio oke ga ada masalah, super aktif photografernya hehe, photobooth lancar, hasilnya bagus, makeupnya bagus, oke semua, wedding carnya drivernya baik ramah, decornya juga bagus. paketan dari ohana ini sangat membantu...
17 January 2017 | Bride at Dessy & Andry Wedding

Recommended banget

Hi Ohana Enterprise sangat membantu wedding saya tanggal 14 januari 2017 kemarin, semua lancar dan Venue nya bagus di Unity Ballroom, tapi untuk AC nya kayanya kedinginan ya, untuk decornya bagus aku suka banget sama hasil decornya memuaskan, oke banget catrering dari Heryadi's , makanannya enak enak, entertaimentnya lancar, suka sama lagu lagu yang dinyanyiinnya juga, wedding cake nya bagus sesuai permintaan, orang photo-vidionya one time, enak diajak ngobrol, santai, bikin rileks suasana, ngasih pengarahannya bagus, oke banget deh pokonya, suka banget sama decor photoboothnya sesuai reques aku dan hasilnya juga bagus, bridalnya may-may oke, makeupnya bagus banget, bikin pangling hehe, wedding carnya oke, decornya sesuai tema kita, drivernya nungguin sampe selesai hehe pokoknya Overal oke banget, puas dengan pelayanannya thanks you :) .....
12 January 2017 | Bride at Novia & Mario Wedding

Recommended

Thanks buat ohana enterprise udah bantu Wedding saya di Unity Ballroom 600 pax, venue oke, decor oke, Cateringnya overall oke, tapi ada beberapa yang terlalu asin ya, Entertaimentnya juga bagus, cuman sond diawal agak kurang, wedding cake nya sesuai reques saya, bagus, photo-vidio bagus dari awal sampe akhir ngarahin gaya gaya kita hehe, photoboothnya oke sih, tapi lambat ya ngasih tau decornya, h-1 baru dikasih tau... oke, makeupnya juga bagus, wedding car bersih,bagus drivernya baik,ramah .....
05 January 2017 | Groom at Alex & Erlina Wedding

Good job

Thanks Ohana udah bantu acara pernikahan sya jadi lebih mudah, aku pake Venue Unity Ballroom tangerang(17 desember 2016) semuannya oke, cuma kalo untuk parkirannya kurang luas ya, decor oke ga ada masalah, cateringnya ada problem sedikit sih, kan saya pesan food stallnya 400 pax, tapi piring yang dikeluarin Cuma 350, tapi akhirnya dikeluarin sih tapi agak lelet ya harus ditegor terus, entertaimentnya oke sih, tapi saya requesnya kan lagunya b.inggris semua ya, tapi aku denger satu lagu ada yang pake bahasa indonesia ya, gapapa sih gak mengganggu dan tetep bagus. kuenya oke, photobooth printernya ada masalah kayanya, kelamaan dibetullinya jadinya pada pulang yg ngantri, pas udah betul hasilnya kurang bagus agak kurang keluar warnananya, bridal oke, weding carnya juga oke drivernya gak ngebut..

on Venue

What activities are suitable in this venue?
Religious ceremony,  Reception
What settings does your venue provide?
Indoor,  Outdoor covered,  Outdoor not covered
Please describe more details on the venues that you have
Ohana Enterprise Ballroom is a company that has a large selection of wedding halls in Tangerang, Jakarta, and Bali. We have a building located in Serpong area, namely ICE BSD which is the largest and most exclusive building in Indonesia, enough to accommodate 10,000 guests. Ohana Enterprise also provide a building located in the heart of Gading Serpong Tangerang, Unity Ballroom that belong to one of Ohana Enterprise's chairman. In West Jakarta, we have adequate Ahava Hall that accomodates up to 1,300 guests and has an easy highway access. If you're planning an outdoor wedding with an amazing view, Our Bracha Villa in Uluwatu, Bali, might be your best choice. It's an exclusive venue that accomodates up to 300 people. Imagine how you declare your vow on the top of a cliff with breathtaking exotic view of the beach Balangan. We also offer high quality and best price wedding packages that cover Food & Beverages, Decoration, Entertainment, Wedding Cake, Wedding Car, Bridal, Photo & Video, and Wedding Organizer. We are ready to be your best partners to capture the happiest day of your life.
What type of venue(s) do you offer?
Banquet hall/ ballroom,  Hotel,  Private villa/ residential
Minimum and maximum number of guests
300 Persons to 1000 Persons
Do you offer an onsite wedding consultant?
No
What types of cuisine does your venue specialize in?
Asian,  Indonesian - ,  Other
Do you allow outside catering?
No
Do you allow outside liquor?
Yes , With corkage fee
Is there any corkage fee?
Yes
What type of other services do you also provide?
Decoration,  Catering,  Entertainment,  Hair & makeup,  Photography,  Videography,  Wedding Cake,  Guest accommodation,  Honeymoon
Do you offer valet parking?
Yes
Is there handicap access?
Yes
Do you have liability insurance?
No
What makes your services unique?
Ohana Enterprise is a one-stop wedding solution. We provide wedding packages with reasonable price.
How far in advance should your client make a booking?
the most ideal time to contact us would be 12 months prior to the wedding
What payment systems are available for your business?
Bank transfer, Credit card payment, Cash
What is your payment terms?
Down payment Rp 10.000.000; 10% one month after down payment; 15% three months after down payment; 25% six months after down payment; 25% nine months after down payment
When was your business established?
Our business was established in 2014.
Service(s)
Address
Jalan Ts. Jaya, Bojong Nangka No.8, Klp. Dua, Tangerang 15810
Location(s)

We provide ALL IN ONE Wedding Package on many Venues in Tangerang and Jakarta. You can choose your favorite venues which will be located around your place. We give you the easiness to determine a proper place for your Perfect Day and get a complete package

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.